Карлос Вале: Ционизам се успоставио у Аргентини, седи у кабинету и на састанцима…

Они намеравају да ционистима предају све резерве јединствене земље која предњачи – упоредо са другима, у научно-технолошким питањима и у свим културним и уметничким дисциплинама…


У свом галопирајућем лудилу – хињеном или преувеличаном – штићеник странаца који су преузели државу, који не влада земљом и путује светом да би се показао и служио „осовини зла“, приморава Аргентину, земљу мира, да уђе у рат у региону. Све ради без ичије дозволе – олакшавајући се на друге две гране власти – и хвали корупцију, лоповлук, недостављање лекова и хране и геноцид, који се – из тог разлога – све више појачава из сата у сат.

Понављам – за оне који одбијају да слушају – обнародовали су своју одлуку да убију милионе, његова сестра и његови помоћници, светска сила, нацистички ционизам, који контролише „осовину зла“.

Они намеравају да ционистима предају све резерве јединствене земље која предњачи – упоредо са другима, у научно-технолошким питањима и у свим културним и уметничким дисциплинама. Будите опрезни с онима што их подржавају из сенке, покушавајући да сакрију и униште перонизам претварајући се да су његов присталица. Ционизам се учврстио у земљи, део је министарског кабинета, присутан је на свим заседањима извршне власти, на пример на заседањима за репресије које одржао Булрич, агент нацистичког ционизма, ЦИА, Управе за сузбијање наркотика САД, МОСАД и других организација из осовине зла.

Довели су нас у ћорсокак, али – како се каже – „у пет до дванаест“, наследници одбране и освајања Буенос Ајреса, којих је двапут више – наше славне жене – са својом децом, без оружја, али ватрено, камењем и страшном храброшћу победили су „непобедиве“ – Британце – који су морали да капитулирају. На том незаборавном мајском прагу пратили су их малобројни војници тог времена; данас, иако су репресивне снаге постале сепоји, то морамо учинити – по сваку цену – јер аргентинско достојанство не сме бити изгубљено и зато што они не могу бити кадри – без обзира на све – да ставе тачку на постојање 47 милиона људи, иако иза њих стоје ови ниткови и „осовине зла“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *